آموزشآموزش بازیایکس باکسپلتفرم‌هاپلی استیشننینتندو
موضوعات داغ

کدهای تقلب بازی Crash Team Racing Nitro Fueled

وقتی میشه ناجوانمردانه برد، چرا که نه؟

فروش انواع گیفت کارت پلی استیشن، ایکس باکس و نینتندو در فروشگاه اینترنتی گیم پاس

کرش تیم ریسینگ نیترو فیولد هم همانند نسخه اصلی کدهای تقلبی دارد که می‌توان با این کدها مسیر لذت بردن از بازی را راحت تر و ناجوانمردانه‌تر طی کرد. این نکته بسیار جالب است که زدن کدها همانند قدیم بوده و حس نوستالوژیک را برای کسانی که از قدیم مشتری پر و پا قرص این سری از بازی هستند به دنبال دارد و به صورت کلاسیک با زدن دکمه‌های بالا، پائین یا دایره ضربدر امکان پذیر است.

یک سری از کدها از سری CTR برداشته شده و کاملا بر روی سری Nitro Fueled قرار داده شده تا کسانی که از قدیم این بازی را انجام می‌دادند حس نوستالوژیک بهشون دست بده و لذت چند برابری ببرند. پس با گیم پاس همراه باشید تا با کدهای تقلب بازی Crash Team Racing Nitro Fueled آشنا شده و ناجوانمردانگی را در حق رقبای خود به طور کامل رعایت کنید.

لیست کدهای تقلب کرش تیم ریسینگ نیترو فیولد

چطور کدهای تقلب بازی Crash Team Racing Nitro Fueled را وارد کنیم:

دقت داشته باشید برای زدن کدها می‌بایست در منوی اصلی بازی جایی که شما می‌توانید حالت‌های مختلف بازی مثل Adventure، آرکید و Pit Stop را انتخاب کنید، باشید و برای وارد کردن کد در پلتفرم PS4 دکمه‌های L1+R1، در ایکس باکس وان RB+LB و در نینتندو سوئیچ هم L+R را با هم نگه داشته و سپس کدهای زیر را که برایتان نوشته‌ایم وارد کنید. همچنین دقت کنید که با زدن هر یک از کدها به درستی، صدایی به عنوان تایید کد تقلب خواهید شنید.

لیست کدهای تقلب بازی کرش تیم ریسینگ نیترو فیولد

کد تقلب اضافه کردن شخصیت‌های بازی Crash Team Racing:

کد تقلب اضافه کردن شخصیت پنتا پنگوئن (Penta Penguin) در بازی CTR:

کد تقلب پنتا پنگوئن در بازی کرش تیم ریسینگ

این کد تقلب برای شما یک شخصیت پر سرعت و مخفی را به نام پنتا پنگوئن (Penta Penguin) را آنلاک یا باز خواهد کرد. این کد در بازی با نام “Seaswan” شناخته می‌شود.

PS4: پائین، راست، △، پائین، چپ، △، بالا

ایکس باکس وان: پائین، راست، Y، پائین، چپ، Y، بالا

نینتندو سوئیچ: پائین، راست، X، پائین، چپ، X، بالا

کدهای تقلب گیم پلی بازی Crash Team Racing:

کد تقلب دریافت نامحدود ومپا فروت (Wumpa Fruit) در بازی CTR:

کد تقلب Wumpa Fruit بینهایت در بازی Crash Team Racing

این کد تقلب در بازی Wumpa Fruit شما را در عدد ۹۹ نگه می‌دارد و این بدین معنی است که ماشین شما همیشه دارای بالاترین سرعت و بالاترین قدرت برای استفاده از آیتم‌ها خواهد بود. این کد در بازی با نام “Seeds” شناخته می‌شود.

  برای فصل دوم Fall Guys جوایز بیشتری در نظر گرفته شده است

برای تمامی پلتفرم‌ها: پائین، راست، راست، پائین، پائین

کد تقلب توربو سرعت نامحدود در بازی CTR:

کد تقلب بینهایت توربو اسپید در بازی CTR

این کد تقلب در بازی به شما توربو سرعت بینهایت خواهد داد. این کد در بازی با نام “Axelwax” شناخته می‌شود.

PS4: △، ضربدر، راست، چپ، چپ، △، X

ایکس باکس وان: A ،Y، راست، چپ، چپ، A ،Y

نینتندو سوئیچ: B ،X، راست، چپ، چپ، B ،X

کد تقلب بمب‌های بولینگی یا توپی نامحدود در بازی CTR:

کد تقلب بمب‌ های بولینگی نامحدود در بازی کرش تیم ریسینگ

این کد در بازی شما را به بی‌نهایت بمب‌های بولینگی یا توپی مجهز خواهد کرد. این کد در بازی با نام “Arsenal” شناخته می‌شود.

PS4: △، راست، پائین، راست، بالا، △، چپ

ایکس باکس وان: Y، راست، پائین، راست، بالا، Y، چپ

نینتندو سوئیچ: X، راست، پائین، راست، بالا، X، چپ

کد تقلب داشتن ماسک‌ها به صورت نامحدود در بازی CTR:

 

کد تقلب داشتن ماسک‌ها به صورت نامحدود در بازی CTR

این کد در بازی به شما امکان استفاده از ماسک‌ها به صورت نامحدود را می‌دهد. این کد در بازی با نام “Warlords” شناخته می‌شود.

PS4: چپ، △، راست، چپ، O، راست، پائین، پائین

ایکس باکس وان: چپ، Y، راست، چپ، B، راست، پائین، پائین

نینتندو سوئیچ: چپ، X، راست، چپ، A، راست، پائین، پائین

کد تقلب نامرئی شدن همیشگی در بازی CTR:

کد نامرئی شدن همیشگی در بازی کرش تیم ریسینگ

این کد در بازی باعث می‌شود که کاراکتر کاملا و به صورت دائم نامرئی شود و این بدین معنی است که قابل هدف قرار گرفتن توسط کاراکترهای حریف نمی‌شود. این کد در بازی با نام “Unseen” شناخته می‌شود.

در تمامی پلتفرم‌ها: بالا، بالا، پائین، راست، راست، بالا

کد تقلب تقویت توربو پدها در بازی CTR:

کد تقویت توربو پدها در بازی Crash Team Racing

با زدن این کد تمامی توربو پدهای داخل بازی قویتر از حالت معمولی یا نرمال خود خواهند شد، فقط دقت داشته باشید بعد از زدن کد و با رفتن روی توربو پدها، به دلیل تقویت با پرش کاراکتر مواجه خواهید شد. این کد در بازی با نام “Arrows” شناخته می‌شود.

PS4: △، راست، راست، O، چپ

ایکس باکس وان: Y، راست، راست، B، چپ

نینتندو سوئیچ: X، راست، راست، A، چپ

کد تقلب تقویت موتور ماشین‌ها در بازی CTR:

این کد به شما اجازه می‌دهد که انگشت خود را به طور دائم بر روی دکمه شتاب توربو بگذارید و قدرت توربو را با سطح توربو فعلی خود در بازی مطابقت دهید. یعنی اگر شما توربو نارنجی داشته باشید یعنی سوپر موتور و بالاترین حد توان موتور را خواهید داشت و اگر هم توربویی نداشته باشید باز از قدرت توربو قرمز که پائین‌ترین حد قدرت توربو است بهره خواهید برد.

  نسخه ریمستر Spider Man با تغییراتی گسترده همراه خواهد بود

به دلیل ارتباط شتاب و سرعت با مقدار ومپا فروت های شما، دقت کنید که اگر ومپا فروت شما به حد مورد نظر یعنی ۱۰ تا برسد، با نگه داشتن دکمه شتاب به توربو آبی خواهید رسید که از نظر سرعت دیوانه کننده است.

مابقی کدهای بازی Crash Team Racing:

کد تقلب تک دور کردن مسابقات در بازی CTR:

کد تقلب تک دور کردن مسابقات در بازی CTR

این کد به شما اجازه میده که مسابقات و مراحل مختلف بازی رو فارق از تنظیم تعداد دورها، به صورت تک دور انجام دهید. این کد در بازی با نام “Suddendead” شناخته می‌شود.

PS4: پائین، بالا، پائین، پائین، راست، بالا، پائین، راست، △، پائین

ایکس باکس وان: پائین، بالا، پائین، پائین، راست، بالا، پائین، راست، Y، پائین

نینتندو سوئیچ: پائین، بالا، پائین، پائین، راست، بالا، پائین، راست، X، پائین

کد تقلب یخبندان کردن جاده‌ها در بازی ICT:

کد تقلب یخبندان کردن جاده‌ها در بازی Crash Team Racing

این کد تقلب باعث می‌شود که تمام سطوح مسیر جاده مانند مسیرهای یخبندان لغزنده شود. این کد با نام “Sledroad” شناخته می‌شود.

PS4: پائین، چپ، راست، پائین، راست، O، △، پائین

ایکس باکس وان: پائین، چپ، راست، پائین، راست، Y ،B، پائین

نینتندو سوئیچ: پائین، چپ، راست، پائین، راست، A ،X، پائین

نحوه غیر فعال کردن کدهای تقلب بازی Crash Team Racing Nitro Fueled:

چطور کدهای تقلب بازی کرش را غیر فعال کنیم؟

  1. بعد از وارد و قعال کردن کدهای تقلب بازی کرش، در منوی اصلی بازی گزینه Adventure را انتخاب کنید
  2. بعد از انتخاب یک اطلاعیه پاپ آپ با عنوان “غیر فعال کردن کدهای تقلب یا Deactivate Cheats” برای شما ظاهر می‌شود و شما باید گزینه ادامه یا Continue را بزنید.
  3. خوب حالا تمامی کدهای تقلب شما غیر فعال یا Deactivate شده است و شما با بازگشت به منوی اصلی و رفتن به هر بخشی که می‌خواهید می‌توانید بازی را بدون کدهای تقلب انجام دهید.

عزیزان و همراهان علاقه‌مند به بازی کرش تیم ریسنیگ شما می‌توانید نقد و بررسی اختصاصی بازی Crash Team Racing Nitro Fueled را در مجله اینترنتی گیم پاس بخوانید و همچنین اگر کدهای تقلب بازی Crash Team Racing Nitro Fueled رو تست کردین و تونستین با ناجوانمردانگی بازی کنید حتما تجربتون رو با ما و خوانندگان گیم پاس در میان بگذارید.

۴.۲/۵ (۲۱ نظر)
فروش انواع پلی استیشن 4
منبع
گیم پاس

‫۱۰۷ دیدگاه

  1. چتور میشه در بخش انلاین کراش ماشینی بازی کرد من وای فایم وصل است اما وصل نمیشه ولی پیت استاپ وصل میشه در استور ps هم میره

    1. سلام کاربر گرامی:
      شما برای این که بتونین آنلاین بازی کنین بر روی کنسول پلی استیشن باید قابلیت پلی استیشن پلاس بر روی دستگاهتون باشه که نیازمند پرداخت هزینه هست و برای خرید پلاس بر روی کنسول باید به بخش خرید گیفت کارت پلی استیشن در فروشگاه اینترنتی گیم پاس مراجعه بفرمائید.

      با احترام

        1. سلام وقتتون بخیر:
          بله، فروشگاه اینترنتی گیم پاس به تمام نقاط ایران از طریق تیپاکس ارسال داره.

          با احترام

    1. سلام کاربر گرامی:
      خیلی خوشحالیم که شما مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه ‌می‌فرمائید.
      ببینید کدی برای آزاد کردن تمام کاراکترهای بازی کراش تیم ریسنینگ وجود نداره شما باید با جمع آوری کوین بازی و خرج کرد در فروشگاه داخل بازی کاراکترها رو خریداری بفرمائید.

      امیدواریم پاسخ براتون مفید بوده باشد.
      با احترام

        1. کاربر گرامی سلام:
          باید با طی کردن مراحل مختلف بازی کوین داخل بازی بدست بیارید و در فروشگاه داخل ازی کاراکتر های مورد نظرتون رو خریداری بفرمائید.

          با احترام

  2. سلام من کد های تقلب را زدم و صدایش هم اومد اما داخل بازی میشم جواب نمیده چه کار کنم؟

    1. سلام محمد حسین عزیز:
      خوشحالیم که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌فرمائید.
      آیا شما در قسمت آنلاین این کدها رو تست کردید یا قسمت آفلاین بازی. چون کدها فقط برای قسمت آفلاین بازی کار می‌کنند و در قسمت آنلاین بازی کد فعال نمیشه.

      از همین طریق بفرمائید تا در پاسخ بعدی بتونیم بهتر شما رو راهنمایی کنیم.

      با احترام

  3. سلام مدیر عزیز
    من کدهای تقلب بازیو وارد کردم وازشون استفاده میکنم ولی هرکاری میکنم نمیتونم غیرفعالش کنم
    حتی بخاطر اینکه بازی درست شه بازیو پاک کردم یبار و دوباره ریختمش ولی بازم درست نشد
    لطفا راهنماییم کنین

    1. سلام علی عزیز:
      خیلی خوشحالیم که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌کنید.
      ببینید در درجه اول انتهای مقاله شیوه غیر فعال کردن رو گفتیم حتی با اون حالت هم Deactivate نمیشه؟ مورد بعدی اینکه اگر نشد شما باید تو Settings کنسول وارد Saved Data بشید و ذخیره بازی کرش تیم ریسینگتون رو پاک کنین.

      اگر مشکلی بود بفرمائید تا در اسرع وقت راهنماییتون کنیم.
      با احترام

    1. سلام فربد عزیز:
      بسیار خوشحالیم که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌فرمائید.

      کاراکترها رمزی ندارند و از داخل بازی باید خریداری بشند.

      با احترام

        1. فربد عزیز سلام:
          ما ممنونیم از شما که وقتتون رو صرف گذاشتن نظرتون می‌کنید که ممکنه برای ما بقی کاربران نیز مفید باشه.

          با احتزام

          1. سلام فربد عزیز:
            با بازی کردن و انجام ماموریت های بخش Adventure و جمع آوری کوین و خرید از شاپ داخل بازی.

            با احترام

  4. ممنون بابت کد ها من هنوز امتحان نگرد ولی ازتون ممنونم ک پیگیری میکنید واسه رفع مشکل ما
    خیلی ممنون♥♥♥

    1. سلام عباس عزیز:
      خوشحالیم که شما مطالب وب سایت گیم پاس رو مطالعه میفرمائید.
      ممنونیم از شما که زمان میزارید و نظرتون رو ثبت میکنید. بدونین که ما همیشه تمام تلاشمون رو با بیشترین توان و تا حد آخر دانش و علممون میکنیم که مشکلات کاربرانمون رو حل کنیم.

      با احترام گرم و صمیمانه

      1. کاربر گرامی سلام:
        توضیحات به شما داده شده بود که کدی برای آزاد سازی شخصیت ها وجود نداره فقط کد برای شخصیتی که در آموزش نوشته شده موجود هست.

        با احترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا