آموزشآموزش بازیایکس باکسپلتفرم‌هاپلی استیشن
موضوعات داغ

کدهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2

تمامی رمزهای بازی Red Dead Redemption 2 برای PS4 و Xbox One

فروش انواع گیفت کارت پلی استیشن، ایکس باکس و نینتندو در فروشگاه اینترنتی گیم پاس

در این مقاله آموزشی از سری مقاله‌های آموزش بازی مجله اینترنتی گیم پاس، شما می‌توانید تمام ۳۷ کد تقلب موجود در بازی Read Dead Redemption 2 یا RDR2 برای پلتفرم‌های پلی استیشن ۴ و ایکس باکس را مشاهده کنید.

رمزها یا کدهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2 حروف و عباراتی هستند که شما می‌توانید بدون نیاز به وارد زدن دکمه، وارد کردن رمز و یا Combo خاصی در طول بازی آن‌ها را بدست آورید. کدهای تقلب بازی RDR2 در مجموع ۳۷ کد می‌باشد که مواردی همچون مهمات نامحدود، پر کردن دوباره Health یا سلامتی و قدرت، همچنین سلامتی و قدرت استب‌ها و … را شامل ‌می‌شود. در ادامه این مقاله نحوه وارد کردن کدهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2 و الزامات لازم برای وارد کدرن آن‌ها را مشاهده خواهید کرد.

چطور کدهای تقلب بازی Red Dead Redemption را وارد کنیم؟

چطور کدهای تقلب بازی Read Dead Redemption 2 را در کنسول PS4 و Xbox One وارد کنیم

برای وارد کردن کدهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2 می‌بایست بازی را Pause یا متوقف کرده و سپس دکمه مثلث (در کنسول PS4) و دکمه Y (در کنسول Xbox One) را بفشارید تا وارد منو و تنظیمات کدهای تقلب بازی شوید. سپس می‌توانید از لیستی که در ادامه مقاله گیم پاس آماده کردیم برای وارد کردن کدهای تقلب استفاده کنید.

پس از وارد کردن کد به درستی، در منو یا لیست باز شده پیغامی را مبنی بر تایید کد تقلب مشاهده خواهید کرد، البته به این نکته باید دقت داشته باشید که اگر هنگام انجام بازی و بعد از وارد کردن کد بازی خود را Save یا ذخیره کنید دیگر قادر به وارد کردن دوباره رمزهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2 در بازی نیستید و فقط می‌توانید در منوی کدهای تقلب، آن‌ها را روشن (ON) یا خاموش (OFF) کنید.

پیش نیاز وارد کردن کدها در بازی Red Dead Rdemption 2

پیش نیازهای وارد کردن کدها یا رمزهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2

دقت داشته باشید که بعضی از کدها هنگامی که آن‌ها را وارد می‌کنید کار نخواهند کرد. این کدها برای فعال یا Active شدن نیازمند پیش نیاز‌ها یا الزاماتی هستند که شما باید آن‌ها را بدست آورید. رایج‌ترین این پیش نیازها یا الزامات خرید روزنامه‌ها در فصول داستان یا ماموریت‌ها است، روزنامه‌ها با این کدهای تقلب که در آن‌ها پنهان شده است، ققل می‌شوند و هنگامی که شما کدها را وارد می‌کنید باید روزنامه‌های مربوط به هر کد در موجودی دارایی‌های شما در بازی وجود داشته باشند در غیر اینصورت کدها فعلا یا Active نخواهند شد. ما در جدول زیر کدهایی که در هنگام استفاده از آن‌ها نیازی به پیش نیاز ندارند را با هایلایت مشخص کرده‌ایم.

کدها یا رمزهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2 برای PS4 و Xbox One

هشدار قبل از وارد کردن کدها یا رمزهای تقلب: حتما قبل از این که کدها یا رمزهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2 را در بازی خود وارد کنید، بازی خود را ذخیره یا Save کنید چرا که با روشن یا ON کردن هر یک از کدهای تقلب بازی، دیگر قادر به ذخیره کردن پیشرفت بازی خود و تروفی و اچیومنت‌های دریافتی نخواهید بود. کدهای تقلبی که می‌توانید بدون پیش نیاز و در هر زمانی از بازی استفاده کنید در جدول به رنگ هایلایت سبز درآمده‌اند.

لیست کدهای تقلب بازی Red Dead Redemption 2

تاثیر کد تقلب کد تقلب موارد و پیش نیازها برای استفاده از کد تقلب
مهمات نامحدود Abundance is the dullest desire روزنامه لازم است: در New Hanover Gazette No. 27 و خریداری شده در Valentina در حین Chapter 1
سلاح‌های سبک A simple life, a beautiful death بدون پیش نیاز
سلاح‌های سنگین Greed is American Virtue روزنامه لازم است: بعد از اتمام و به پایان رساندن ماموریت Chapter 3 یعنی Advertising, the New American Art روزنامه خریداری کنید.
سلاح‌های مخفی Death is silence بدون پیش نیاز
سلاح‌های Gunslinger History is written by fools بدون پیش نیاز
Fog of War یا نمایش کل نقشه You long for sight and see nothing روزنامه لازم است: بعد از اتمام و به پایان رساندن ماموریت Chapter 3 یعنی Blood Feuds, Ancient and Modern روزنامه خریداری کنید.
اضافه کردن ۵۰۰$ به پول Greed is now a virtue بدون پیش نیاز
باز کردن تمام لباس‌ها Vanity. All is vanity بدون پیش نیاز
یادگیری تمام مهارت‌ها Eat of Knowledge بدون پیش نیاز
خرید تمامی ارتقاء یا Upgrade کمپ‌ها Share بدون پیش نیاز
بیشترین سطح افتخار در نوار Honor Virtue Unearned is not virtue روزنامه لازم است: بعد از اتمام و به پایان رساندن Chapter 4 و مرحله Urban Pleasures.
پائین آوردن سطح افتخار در نوار Honor You revel in your disgrace, I see بدون پیش نیاز
بازگردانی حالت پیش فرض سطح افتخارات در نوار Honor Balance. All is balance بدون پیش نیاز
DeadEye نامحدود یا بی‌نهایت Be greedy only for foresight بدون پیش نیاز
استقامت یا Stamina بی‌نهایت The lucky be strong evermore روزنامه لازم است: پس از اتمام Chapter 5 یک روزنامه خریداری کنید.
تنظیم Dead Eye بر روی سطح ۱ Guide me better بدون پیش نیاز
تنظیم Dead Eye بر روی سطح ۲ Make me better بدون پیش نیاز
تنظیم Dead Eye بر روی سطح ۳ I shall be better بدون پیش نیاز
تنظیم Dead Eye بر روی سطح ۴ I still seek more بدون پیش نیاز
تنظیم Dead Eye بر روی سطح ۴ I still seek more بدون پیش نیاز
کامل کردن سطح یا نوار سلامتی، استقامت Stamina و Dead Eye You flourish before you die بدون پیش نیاز
افزایش دادن سطح یا نوار سلامتی، استقامت Stamina و Dead Eye Seek all the bounty of this place بدون پیش نیاز
تقویت سطح یا نوار سلامتی، استقامت Stamina و Dead Eye You Seek More Than The World Offers روزنامه لازم است: پس از اتمام Chapter 6 مرحله The King’s Son یک روزنامه خریداری کنید.
افزایش فاصله صدا زدن اسب با سوت Better than my dog بدون پیش نیاز
مست کردن A fool on command بدون پیش نیاز
ساختن یک اسب مسابقه‌ای Run! Run! Run! بدون پیش نیاز
افزایش رابطه یا پیوند با اسب شخصیت داستان My kingdom is a horse بدون پیش نیاز
ساخت اسب جنگنده یا جنگی You are a beast built for war روزنامه لازم است: پس از اتمام رویداد the Epilogue یک روزنامه خریداری کنید.
ساخت یک StageCoach The best of the old ways بدون پیش نیاز
ساخت ارابه یا واگن Keep your dreams simple بدون پیش نیاز
ساخت یک ارابه یا واگن به صورت سیرک Would you be happier as a clown? روزنامه لازم است: پس از اتمام رویداد the Epilogue یک روزنامه خریداری کنید.
ساخت اسبی با نژاد برتر You want more than you have بدون پیش نیاز
ساخت اسبی با مشخصات Random You want something new بدون پیش نیاز
بالا بردن سطح تحت تعقیب You want punishment بدون پیش نیاز
پائین آوردن سطح تحت تغقیب You want freedom بدون پیش نیاز
پاک کردن همه جوایز و نعمت‌های موجود در مناطق و نقشه‌های بازی You want everyone to go away بدون پیش نیاز
  بیوگرافی Ying اپراتور مهاجم Rainbow Six Siege

همراهان عزیز گیم پاس، شما می‌توانید نقد و بررسی اختصاصی بازی Red Dead Redemption 2 را در مجله اینترنتی گیم پاس مطالعه کنید. لطفا کدها یا رمزهای تقلب بازی را تست کرده و در صورت داشتن هر گونه سوال در این مورد، آن را در بخش نظرات پائین همین مطلب عنوان کنید تا ما هم در کوتاهترین زمان پاسخ شما را بدهیم.

۴.۶/۵ (۵ نظر)
فروش انواع پلی استیشن 4
منبع
گیم پاس

‫۱۲ دیدگاه

    1. ماهان عزیز سلام:
      خیلی خوشحالی که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌فرمائید.
      کاملا حرفتون درسته ولی خوب دیگه بازی مثل رد دد ردمپشن ۲ اگه میخواست با ۴ تا دکمه ساده تمام رمز و رازهاش رو برآورده کنه که انقدر فروش بالایی نداشت و بازی موفقی نبود.

      با احترام

      1. سلام پوریا عزیز:
        خیلی خوشحالیم که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌فرمائید.
        شاید روزنامه مورد نظر رو خریداری نمی‌کنید .

        با احترام

    1. علی عزیز سلام:
      خیلی خوسحالیم که مطالب سایت رو مطالعه می‌فرمائید.
      چرا نمیتونین مرحله رد کنین درلیلش چیه براتون میشن ها رو نمیاره؟

      با احترام

  1. سلام
    چرا اونایی که پیش نیاز داشتن را بدون اینکه انجام بدم زدم ps4 pro دارم هکی هم هست بازیم مشکلی داره یعنی بازیم یادستگاهم زدم کار کرد. لطفا جواب بدید سایتتون خیلی خوبه🌹🌹🌹

    1. سلام امیر عزیز:
      خیلی خوشحالیم که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌فرمائید.
      در درجه اول باید بگیم خدمت شما اینکه دیدگاه شما پاک نمیشه بلکه روی سیستم میاد تا بعد از بررسی و تایید نمایش داده بشه.
      در مورد مشکل شما ، منظورتون رو متوجه نشدیم که شما برای انجام Trick ها تلاش کردید پیش نیاز ها رو انجام دادید اما فعلا نشده است؟

      با احترام

      1. سلام
        نه بنده رمز ها را رمز هارا توانستم استفاده کنم با اینکه موارد و پیش نیازها برای استفاده از کد تقلب را انجام ندادم ایرادی داره بازی یا دستگاهم
        تشکر

    1. کاربر گرامی سلام:
      خیلی خوشحالیم که مطالب سایت گیم پاس رو مطالعه می‌فرمائید.
      ممنونیم از وقتی که گذاشتید و دیدگاهتون رو ثبت کردید.

      با احترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا