آموزشآموزش بازی

راهنمای حالت BlackOut بازی Call of Duty Black Ops 4

در این مقاله میخواهیم به نکاتی اشاره کنیم که باعث موفقیت شما در بخش Black Out بازی COD:Black Ops 4 میشود

بهترین اس اس دی
آموزش رایگان راه اندازی فروشگاه اینترنتی

در این مقاله می‌خواهیم به نکاتی اشاره کنیم که باعث موفقیت شما در بخش Blackout یا همان بتل رویال (Battle Royal) معروف بازی Call of Duty Black Ops 4 می‌شود. پس با گیم پاس در راهنمایی حالت Blackout بازی Call of Duty Black Ops 4 همراه باشید.

۱- سرعت را فراموش نکنید

همیشه یادتان باشد ملاک اصلی موفقیت در Call Of Duty سرعت است. سرعت در Blackout حکم زندگی برای شما خواهد داشت. جایی که نشانه می‌گیرید همان جایی است که گلوله شما فرود می‌آید پس لازم نیست سر جای خود ثابت بایستید. شما باید مثل یک مار بنشینید، سریع بخزید یا بپرید تا بتوانید از گلوله‌های دشمنانتان در امان باشید. شما می‌توانید هنگام دویدن نارنجک پرتاب کنید یا حتی خشاب عوض کنید و یا از آیتم‌های (Heal) استفاده کنید. حتی می‌توانید در هنگام سینه خیز جسد سایر بازیکنان را لوت (Loot) کنید تا از دید سایر بازیکنان پنهان بمانید.

۲- تا دندان مسلح باشید

با توجه به بزرگ بودن نقشه Blackout نسبت به سایر بازی‌های بتل رویال، لازمه که همیشه تفنگ مناسبی را برای مبارزات خود انتخاب کنید. تفنگ‌هایی از گروه اسنایپرها (Sniper Rifles) و DMRs و Assault Rifles برای نبردهای از راه دور مناسبتر و راحتتر هستند. برای نبردهای نزدیک می‌توانید از SMGs و شات گان‌ها و کلت‌های کمری استفاده کنید. اما به یاد داشته باشید که برای هر کدوم از این اسلحه‌ها باید گلوله مخصوص همان اسلحه را پیدا کنید. وقتی قصد دارید اسلحه جدیدی را بردارید ابتدا سعی کنید مهمات را برداشته و سپس اسلحه را بردارید تا مجبور نباشید انیمشین تعویض خشاب را ببینید. چون همانطور که گفتیم مهمترین عامل موفقیت در Blackout سرعت است.

  آموزش قدم به قدم افزایش فضای ذخیره سازی پلی استیشن 4 با استفاده از هارد اکسترنال

۳- انتخاب هوشمندانه پرک‌ها (Perks)

یکی از مهمترین ابزار قابل استفاده در Blackout پرک‌ها هستند. برای موفق بودن باید دقت داشته باشید تا حتماً پرک‌هایی همراه خود داشته باشید تا بتوانند شما را در وضعیت‌های اضطراری و خطرناک نجات دهند. تعداد این پرک‌ها در بازی زیاد هستند و شما نباید حتماً همه پرک‌های داخل بازی را بردارید. سعی کنید پرک‌هایی بردارید که نسبت به شرایط همان لحظه برای شما مفید باشد. کارآیی پرک‌ها را برای شما در زیر توضیح خواهیم داد:

مبارزه با ماشین در Call of Duty Black Ops 4

Dead Silence: این پرک باعث کاهش صدای شما هنگام راه رفتن یا باز کردن Stash ها می‌شود.
Mobility: باعث سریعتر شدن حرکات و تعویض سلاح می‌شود. هنگام سقوط از جایی میزان سلامتی شما را حفظ می‌کند. می‌توانید هنگام دویدن شلیک کنید و یا از ابزارها استفاده کنید و هنگام خشاب عوض کردن سرعت دویدن را بیشتر می‌کند.
Consumer: پنجاه درصد سرعت استفاده از ‌آیتم‌های بازگردانی سلامت و سایر آیتم ها را کاهش می‌دهد.
Squad Links: با استفاده از این پرک می‌توانید یاران خود را از میان دیوارها و اشیا ببینید. این پرک در حالت تکنفره بازی وجود ندارد.
Awareness: میزان صدای پای دشمنان را بیشتر می‌کند تا بتوانید راحت‌تر دشمنانی که نزدیکتان هستند را پیدا کنید.
Outlander: میزان آسیب شما وقتی از محدوده دایره بازی جا ماندید را کمتر و سرعت حرکت شما را بیشتر می‌کند.
Iron Lungs: میزان نگه داشتن نفس هنگام نشانه‌گیری با اسلحه‌های دوربرد و میزان نفس در زیر آب را بیشتر می‌کند.
Engineer: وسایل نقلیه و ابزار دشمنانتان را که نزدیکتان باشند را نشان می‌دهد.
Skulker: سرعت حرکت شما را در حالت نشسته و سینه خیز بیشتر می‌کند.
Medic: زمان استفاده از آیتم‌های سلامتی را کمتر می‌کند و سرعت بازگردانی سلامتی را بیشتر کرده و وقتی یار خود را revive می‌کنید با سلامتی بیشتر به بازی برمی‌گردد.

  احتمال اضافه شدن 38 نقشه جدید در Call of Duty: Modern Warfare

۴- برای پیروزی بیشتر بگردید

برای موفقیت و پیروزی باید سر و چشمانتان به خوبی کار کند و هر چیز به درد بخوری که دید را بردارید. نارنجک‌ها، فلش‌های کور کننده و موتولف‌ها می‌توانند هنگام نبردها شما را نجات دهند. وقتی داخل خانه‌ای هستید می‌توانید با مین‌ها یا حتی سیم خاردارها از مهمان‌های ناخوانده خود پذیرایی کنید. شما می‌توانید با ابزاری مثل Sensor dart یا recon car محلی که می‌خواهید وارد آن شوید را کاملا بررسی کنید تا از وجود دشمن آگاه باشید.

شخصیت‌های Call of Duty Black ops4 blackout

۵- به خوبی پنهان شوید

در هر صورت این بازی یک بتل رویال است. برنده کسی نیست که افراد بیشتر کشته باشد، برنده کسی است که زنده بماند. اشکالی نداره که شما مبارزه‌ای نکردید مهم اینه که شما زنده بمونید. برای اینکه بتونید پیروز بشید اگه خوش شانس باشید شاید مجبور باشید با یک نفر مبارزه کنید. لازمه که همیشه پنهان بمونید، بی سر و صدا خودتون رو داخل محدوده دایره نگه دارید تا برنده بشید.

شما هم میتونین تجربایت خود را برای بهتر بازی کردن دیگر بازیکنان، در قسمت نظرات همین مطلب در پائین صفحه به اشتراک بگذارید.

0/5 ( 0 نظر )
کالکشن پائیز 98 بادی اسپینر
منبع
گیم پاس
برچسب‌ها

‫۲ نظرها

  1. مرسی از آموزش خوبتون. یه سوال داشتم. من نسخه سه Black Ops رو برای PS4 دارم و وقتی روی حالت دو نفره یا همون Split Screen میرم گوشه های تصویر سیاه میشه و تصویر شکل مربعی میگیره. وقتی Black Ops 4 روی دستگاه دوستم بازی کردم همین مشکل رو داشت. در صورتی که نسخه های قبلی مثل Advance یا infinite اینجوری نبود. برای Black Ops 3 هرچی اینترنت رو گشتم نتونستم راهی برای حلش پیدا کنم. این موضوع توی Black Ops 4 قابل حله؟

    1. ممنون که مطلب ما رو خوندین و نظرتونو اعلام کردین
      متاسفانه نسخه های سری Black Ops قابلیت تغییر صفحه در حالت Split Screen رو ندارند و با بقیه سری های Call of Duty متفاوت هست. مشکل صحفه نمایش و سایزش تو حالت دو نفره یا Split Screen نسخه چهارم هم وجود داره ولی فکر نمیکنم این موضوع اونقدر ها هم درگیر کننده باشه که بخواد لذت گیم پلی و بازی خوبه Black Ops 4 رو از پلیر بگیره.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن