شکایت یوبیسافت از شرکت Mizusoft به دلیل فروش نرم‌افزار هک بازی Rainbow Six Siege

شکایت یوبیسافت از سازندگان نرم افزار تقلب در بازی Rainbow Six

یوبیسافت در ۲۳ اکتبر (یکم آبان) شکایتی بر علیه شرکت Mizusoft به خاطر فروش نرم‌افزاری که توسط آن می‌توان در بازی RB6 تقلب کرد را تنظیم کرده و به دادگاه ارائه داد.

این تقلب ها بیشتر در بخش شوتینگ چند نفره و پرطرفدار Rainbow Six Siege یا همان بخش (Rank) مورد توجه پلیرها قرار گرفته است. در سند رسمی دادگاه، شرکت بازی‌های ویدئویی Ubisoft از شرکت MizuSoft برای ” ساخت، فروش، پخش، نگهداری، سرویس‌‌دهی‌، پشتیبانی، و به روز رسانی محصولات نرم افزاری مخرب که به طور خاص طراحی شده‌اند تا کاربران خود را به تقلب در RB6 قادر سازند(و هیچ هدفی جز این ندارند)”، شکایت کرده است.

لوگو جدید یوبیسافت در سال 2017

این دادخواست در قالب سه پرونده مختلف از جمله قاچاق در وسایل دور زدن، دخالت بین المللی در روابط پیمانکاری و رقابت ناعادلانه قرار گرفته است.

MizuSoft ، که قبلاً با عنوان CheapBoost شناخته می‌شد، آشکارا خود را به عنوان “شرکتی که در ایجاد نرم افزار تقلب آسان و غیرقابل کشف فعالیت دارد”، معرفی می‌کند. در حال حاضر وب سایت رسمی آنها بسته است زیرا ظاهراً پس از شکایت یوبی‌سافت، عملیات آنها متوقف شده است.

در این سند آمده است که MizuSoft در شروع کار خود تنها یک محصول را با نام “Budget Edition Rainbow Six: Siege Cheat” به فروش می‌رساند و به جای فروش یک باره این نرم‌افزار تقلب، یک سرویس اشتراک مدت‌دار به قیمت تقریبا ۱۳ دلار در روز، ۳۳ دلار در هفته و ۷۷ دلار در هر ماه را برای مشتریان خود ارائه کرده است که حرکت هوشمندانه‌ای برای سود بیشتر است.

  بیوگرافی Ying اپراتور مهاجم Rainbow Six Siege

پس از خرید اشتراک، بازیکنان قادر به تغییر چندین پارامتر در بازی از جمله “افزایش آسیب های وارد شده به بازیکن حریف، تغییر زاویه دید بازیکن و اجازه دیدن مناطقی از میدان نبرد که در حالت عادی قیر قابل مشاهده است” هستند.

لوگو Muzlisoft ارائه دهنده کدهای تقلب Rainbow Six Siege

یوبی‌سافت بر این باور است که پولی که به حساب این شرکت (میزوسافت) توسط مشتریان واریز می‌گردد از کانال یک وب سایت مادر با مالکیت Sandra Rijken معروف به Simpy San WebDesign هدایت می‌شود و این شرکت وظیفه جمع آوری، پردازش و انتقال این پول‌ها را بر عهده داشته است که به نوعی پولشویی به شمار می‌رود.

به نظر می رسد تجارت این شرکت که در هلند مستقر می‌باشد، به طور دائم تعطیل شده است. یوبی‌سافت علاوه بر این، از ده متهم دیگر نیز شکایت دارد و به دنبال گرفتن خسارت حداکثر ۲۵۰۰۰ دلاری برای هر مورد تخلف است.

بازی Rainbow Six: Siege در سال ۲۰۱۵ تولید و عرضه شد. این بازی در ابتدا برای بدست آوردن جایگاه خود در میان بازی‌های پرطرفدار با چالش روبرو بود، اما اکنون یکی از محبوب ترین عناوین رقابتی این نسل حتی بعد از گذشت چهار سال است و به گفته یوبی‌سافت قرار است چندین سال، پشتیبانی و بروزرسانی این بازی ادامه یابد.

  بازی Dying Light 2 همچنان درحال توسعه است

در حال حاضر، هیچ بیانیه‌ای از سوی یوبیسافت یا MizuSoft درباره این دادخواست ارائه نشده است. حال باید منتظر ماند و دید که اقدامات یوبی‌سافت درباره این مسئله به کجا ختم خواهد شد.

نظر شما درباره این مسئله چیست؟ آیا از نرم‌افزار تقلب در RB6 استفاده کرده‌اید؟ لطفا تجربیات خود را با وب سایت گیم پاس و دیگر خوانندگان این سایت به اشتراک بگذارید.

اولین کسی باشید که برای “شکایت یوبیسافت از شرکت Mizusoft به دلیل فروش نرم‌افزار هک بازی Rainbow Six Siege” دیدگاه می‌گذارید;

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

میزان رضایت خود را در ارزیابی وارد کنید*

هنوز هیچ دیدگاهی وجود ندارد.