بیوگرافیمقالات

بیوگرافی Tachanka اپراتور مدافع Rainbow Six Siege

بهترین اس اس دی
آموزش رایگان راه اندازی فروشگاه اینترنتی

همانطور که می‌دانید اپراتورهای بازی مهیج Rainbow Six Siege از روی شخصیت‌های حقیقی ساخته شده‌اند. به همین خاطر، در گیم پاس تصمیم بر ارائه‌ بیوگرافی این افراد گرفته‌ایم. در این مطلب به بیوگرافی Tachanka یکی از اپراتورهای بازی و عضو گروه Spetsnaz از کشور روسیه می‌پردازیم.

اما درباره Spetsnaz باید گفت که در زبان روسی، اصطلاحا به معنای چتر است و در خود کشور روسیه به نیروهای ویژه اهداف خاص و یا واحدهای نظامی اهداف خاص اطلاق می‌شود که معمولا با واحدهای ویژه روسیه ارتباط دارد، اما دیگر کشورهایی که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از روسیه جدا شدند، اغلب به واحدهای نیروهای ویژه خود این عنوان را می‌دهند، چرا که این کشورها نیز واحدهای خاص خود را از سازمان های امنیتی شوروی که اکنون از بین رفته‌اند به ارث برده‌اند.

مشخصات فردی:

نام مستعار: Tachanka
نام حقیقی: Alexandr senaviev
سن: ۵۱ سال
تاریخ تولد: ۳ نوامبر ۱۹۶۷
محل تولد: سن پترزبورگ – روسیه
قد: ۱۸۳ سانتی‌متر
وزن: ۸۶ کیلوگرم

الکس در یک خانواده ارتشی به دنیا آمد. وقتی به سن ۱۸ سالگی رسید در ارتش شوروی ثبت نام کرد و بلافاصله بعد از اینکه به همراه ارتش جماهیر شوروی از افغانستان به بیرون رانده شد (قبل از فروپاشی شوروی) به Spetsnaz منتقل گردید. او در زمان بحران، از آرامش خاصی برخوردار است اما از لحاظ اجتماعی دارای فیلتر و محدودیتی است که می‌تواند از مشکلات گذشته او سرچشمه بگیرد.

او در ارتش شوروی و بعد از آن در Spetsnaz دوره دیده است. از فعالیتهای او میتوان از جنگ اتحاد جماهیر شوروی در افغانستان، جنگ در چچن و گرجستان نام برد.

  بیوگرافی Thatcher اپراتور مهاجم Rainbow Six Siege

یکی از علایق او جمع‌آوری سلاح‌های متعلق به شوروی است. او تجهیزات و سلاح‌های کلاسیک را به تجهیزات مدرن جنگی ترجیح می‌دهد. Tachanka در بازی RB6 یک اپراتور مدافع است.

Damage: ۷۰
Rate of fire: ۶۰۰ RPM
Magazine size: ۶۰+۱
Total ammunition: ۲۴۰
Health (shield): ۵۰۰ HP

قابلیت اصلی او داشتن یک ماشین-گان بسیار قوی، با قدرت تخریب ۷۰% است. این ماشین-گان بر روی یک سه پایه سوار میشود و در موقعیت ایستاده کاربرد دارد. بر روی آن یک خشاب دایره‌ای شکل با حجم ۶۰ تیر قرار دارد. دیگر قابلیت این سلاح وجود یک سپر بالستیک بر روی آن است که از اصابت گلوله دشمنان به سر جلوگیری می‌کند. قابلیت جالب این سلاح، منحصر به فرد نبودن آن است، بدین صورت که دیگر اپراتورهای بازی هم می‌توانند در صورت استفاده نکردن Tachanka از ماشین-گان، در پشت این صلاح قرار گرفته و از آن استفاده کنند.

سلاح‌ها:

Tachanka از دو سلاح دستی بهره می‌برد.

اولین سلاح، مسلسل ۹ میلی متری با برد متوسط و قدرت نفوذ بالا و مورد علاقه Spetsnaz با قدرت تخریب ۳۴% است.

Damage: ۳۴
Rate of fire: ۷۵۰ RPM
Mobility: ۵۰
Magazine size: ۳۰
Total ammunition: ۱۸۱

سلاح دوم:

یک شاتگان نیمه اتوماتیک با برد محدود اما قدرت تخریب ۵۰% است.

Damage: ۵۰
Rate of fire: Semi-automatic
Mobility: ۵۰
Magazine size: ۱۰
Total ammunition: ۴۱

اسلحه‌های دوم:

دو کلت ۹ میلی متری.

Damage: ۶۱
Rate of fire: Semi-automatic
Mobility: ۴۵
Magazine size: ۸
Total ammunition: ۴۹

Damage: ۴۴
Rate of fire: Semi-automatic
Mobility: ۵۰
Magazine size: ۱۸
Total ammunition: ۷۳

  بازی‌هایی که احتمالاً برای PS5 در حال توسعه هستند

تجهیزات:

سیم خارداد

سپر مستقر

طرفداران اپراتور Techenka در بازی مهیج Rainbow Six Siege لطفاً تجربیات خودتون رو از بازی با این اپراتور برای گیم پاس و اعضاش در میان بگذارید.

۵/۵ ( ۱ نظر )
کالکشن پائیز 98 بادی اسپینر
منبع
گیم پاس
برچسب‌ها

‫۲ نظرها

    1. در درجه اول از نظر شما بسیار تشکر می‌کنیم.
      خیلی هم خوب … تو Map های کوچیک خیلی خوبه ولی خوب مثل همه اپراتورهای دیگه این بازی چذاب مزایا و معایب خاص خودش رو داره.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن