شرکت سونی با ارائه نسخههای مختلف بروزرسانی سیستم عامل یا فریمور کنسول نسل هشتم خود سعی در برطرف کردن مشکلات موجود در آن و همچنین اضافه کردن ویژگیها یا (Features) جدید به آن را دارد. همانطور که خیلی از دارندگان پلی استیشن ۴ اطلاع دارند برای استفاده از قابلیتهای مختلف بخش آنلاین یا برخط این کنسول دوست داشتنی و پرطرفدار باید سیستم عامل یا فریمور کنسول خود را بروز یا آپدیت نگه دارند. ما در این مطلب به آموزش شیوههای مختلف آپدیت کنسول نسل هشتمی شرکت سونی یعنی پلی استیشن ۴ میپردازیم.
روش اول بروزرسانی فریمور یا سیستم عامل پلی استیشن ۴
بروزرسانی از طریق کنسول پلی استیشن ۴
در این روش شما باید دستگاه کنسول پلی استیشن ۴ خود را به اینترنت متصل کرده و از تنظیمات داخل خود کنسول به بروزرسانی فریمور یا سیسیتم عامل پلی استیشن خود بپردازد.
مرحله اول: وارد منوی تنظیمات (Settings) شوید.
مرحله دوم: در منوی تنظیمات به بخش System Software Update بروید.
در این مرحله سیستم به چک کردن وجود بروزرسانی سیستم عامل میپردازد و در صورت وجود بروزرسانی به صورت اتوماتیک مشغول به دانلود آن میشود. بعد از دانلود به شما پیغام نصب فریمور یا سیستم عامل جدید را میدهد که با تایید این پیغام سیستم شروع به کپی کردن بروزرسانی جدید داخل کنسول میکند و بعد از دو بار ری استارت (Restart)، کنسول آماده استفاده با سیستم عامل جدید میباشد.
توجه داشته باشید معمولا وقتی کنسول به اینترنت متصل باشد در صورت وجود بروزرسانی برای فریمور یا سیستم عامل پلی استیشن ۴ به صورت نوتیفیکیشن به شما دانلود آن را اطلاع میدهد.
روش دوم آپدیت فریمور یا سیستم عامل پلی استیشن ۴
بروزرسانی از طریق حافظه خارجی یا فلش مموری
در این روش شما میبایست فایل جدیدترین بروزرسانی را دانلود کرده و به ترتیب زیر مراجل را انجام دهید:
مرحله اول: فلش مموری یا حافضه خارجی را با فرمت FAT یا FAT32 فرمت کنید.
مرحله دوم: پوشهای با نام UPDATE بر روی فلش مموری یا حافظه خارجی خود بسازید. (توجه داشته باشید کلمه UPDATE را با حروف بزرگ تایپ کنید.)
مرحله سوم: داخل پوشه PS4، پوشهای با نام UPDATE (با حروف بزرگ) بسازید.
مرحله چهارم: فایل آپدیت یا بروزرسانی سیستم عامل پلی استیشن را که از قبل دانلود کردید داخل پوشه UPDATE که در پوشه PS4 قرار دارد کپی کنید.
مرجله پنجم: حافظه خارجی یا فلش مموری را به کنسول پلیس استیشن ۴ خود متصل کنید و در تنظیمات شبکه (Network) از عدم اتصال به اینرنت مطمئن شوید یعنی تیک گزینه Network را بردارید.
مرحله ششم: به منوی تنظیمات (Settings) رفته و سپس طبق روش اول داخل گزینه System Software Update شوید. (دقت داشته باشید که در قسمت نوتیفیکیشن کنسول خود در صف دانلودها هم نباید آپدیت سیستم عامل یا فریمور پلی استیشن موجود باشد، در صورت وجود آپدیت آن را کنسل و پاک Cancel and Delete کنید.). پس از رفتن به منوی System Software Update مراحل را طبق روش اول ادامه دهید تنها تفاوت این است که آپدیت از طریق حافظه خارجی یا فلش مموری انجام شده و با سرعت بیشتری بروزرسانی انجام خواهد شد.
یکی از مزایای استفاده از این روش این است که شما میتوانید بدون نیاز به اتصال کنسول خود به اینترنت و فقط با دانلود یکباره فایل بروزرسانی سیستم عامل یا فریمور به آپدیت هر دستگاهی که نیاز به بروزرسانی دارد بپردازید. همچنین عزیزانی که بازیهای کرک یا هک شده بر روی کنسول خود نصب کردهاند نیز میتوانند بدون اتصال به اینترنت پلی استیشن ۴ خود را آپدیت کنند.
در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل میتوانید در بخش نظرات پائین همین مطلب آن را مطرح کنید تا در سریعترین زمان به آنها پاسخ دهیم.
سلام کاربر گرامی:
خیلی خوشحالیم مطالب مجله اینترنتی گیم پاس رو مطالعه میفرمائید.
روند کار دقیقا همین هست میتونین فایل رو مستقیم از سایت پلی استیشن دانلود کنین که مطمئن باشید اما لینکی هم که ما گذاشتیم مسقتیم از سرورهای پلی استیشن هست. بهتره هارد رو هم درست فرمت کنین. و لطفا با مواجه شدن پیغام دقیق اون رو ارسال کنین تا شاید بتونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم.
با احترام