دانلود بروزرسانیدانلود دیتای بازی های پلی استیشن 4

دانلود دیتای بازی Apex Legends برای PS4

دانلود دیتای نسخه کامل و آپدیت نسخه 1.30 بازی Apex Legends برای PS4

آموزش رایگان راه اندازی فروشگاه اینترنتی
جدیدترین‌های پاییز-زمستان بادی اسپینر رسیدند!

بازی Apex Legends یک بازی اول شخص شوتینگ و بتل رویال ( Battle Royal ) است که کمپانی Respawn Entertainment وظیفه ساخت بازی را بر عهده داشته و توسط Electronic Art در تاریخ ۴ فوریه ۲۰۱۹ مصادف با ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ منتشر شده است.

به دلیل جریان داشتن بازی Apex Legends در دنیای بازی Titalfalls، که این بازی هم از بازی‌های ساخته شده توسط Respawn Entertainment است، جدا از داشتن سبک محبوب و ترند این روزهای صنعت بازی‌های ویدئویی، یک سبک قهرمان محور نیز در بازی گنجانیده شده است. بازی دارای قهرمانان یا هیروهای مختلف با قابلیت‌ها و قدرت‌های متفاوت است که ماجرای داستان را ۲۰ سال بعد از Titanfalls 2 دنبال می‌کنند. در این بازی بازیکنان یا پلیرها در تیم‌های ۳ نفره، شخصیت‌ها یا هیروهای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند و ۲۰ تیم مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. همانند دیگر بازی‌های سبک بتل رویال، بازیکنان بدون هیچ گونه مهمات و سلاحی در نقشه یا Map بازی حضور پیدا می‌کنند و با پیدا کردن اسلحه‌ها و مهمات جنگی برای بازماندن به عنوان آخرین نفر تلاش می‌کنند.

شما می‌توانید فایل‌های دیتای جدیدترین آپدیت بازی Apex Legends برای ریجن‌های مختلف را در گیم پاس از طریق همین مطلب دانلود کنید و همچنین برای انتقال دیتا از طریق کامپیوتر به کنسول پلی استیشن ۴ خود می‌توانید مقاله آموزش انتقال دیتا به PS4 از طریق نرم افزار PSX Download Helper را مطالعه فرمائید. در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانید در بخش نظرات آن را با ما در میان بگذارید.

در صورت دانلود فایل‌هایی که لینک مستقیم از سرورهای داخلی یا شاتل لند داشته باشند، ترافیک اینترنت داخلی و در غیر اینصورت ترافیک اینترنت بین‌الملل شما مصرف خواهد شد.

دانلود دیتای آپدیت بازی Apex Legends برای PS4

دانلود آپدیت Apex Legends نسخه ۱.۳۰ پلی استیشن ۴ ریجن ۱ (CUSA12540):

دانلود آپدیت Apex Legends نسخه ۱.۳۰ پلی استیشن ۴ ریجن ۲ (CUSA12552):

دانلود دیتای نسخه کامل بازی Apex Legends برای PS4:

دانلود نسخه کامل بازی Apex Legends پلی استیشن ۴ ریجن ۱ (CUSA12540):

دانلود نسخه کامل بازی Apex Legends پلی استیشن ۴ ریجن ۲ (CUSA12552):

  دانلود دیتای بازی Fortnite برای PS4
۵/۵ (۳ نظر)
منبع
گیم پاس
برچسب‌ها

‫۶ دیدگاه

  1. سلام ممنونم از سایت خوبتون…
    آپدیت ۱.۲۸ به فاصله ۱روز اومد لطفا قرار بدید ممنونم

    1. سلام علی عزیز:
      فایل های آپدیت قرار داده شد و عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخگویی به شما.

      با احترام

  2. سلام
    وقت بخیر
    هر ۳ فایل “دیتای نسخه کامل بازی” ، “دیتای آپدیت بازی” و “دلتا پک” رو باید گرفت؛ درسته؟!
    اما چرا بعضی از بازی ها مثل Fortnite فقط نیاز به دانلود خوده “دیتای آپدیت بازی” دارن؟!

    وقتی از طریق PSX Helper لینک برای بازی Apex گرفته شد، هر سه نوع لینک دیتا رو دریافت کردم. (دیتای نسخه کامل، دیتای آپدیت و دلتا پک)
    اما برای Fortnite فقط لینک “دیتای آپدیت” رو نشون داد. (با اینکه منتظر موندم تا لینک های بیشتری بده.)
    حتی “دلتا پک” هم لینکش رو قرار نداد.
    (هردو بازی برای اولین بار در کنسول درحال نصب هستن.)

    از کجا بدونیم یک بازی چند نوع فایل دیتا نیاز داره؟!
    منظورم از بین سه موارد نامبرده هستش: دیتای کامل بازی، دیتای آپدیت و دلتا پک.

    1. سلام دوست عزیز:
      ممنون از اینکه سایت ما رو برای مطالعه انتخاب کردید.
      در جواب سوال اولیتون باید بگیم که هنگامی که شما میخواین یه بازی رو از ابتدا به صورت دیجیتال بر روی کنسول پلی استیشن ۴ خودتون نصب کنین به دیتای کامل بازی و دیتای آخرین آپدیت بازی نیاز دارید در کنار اون باید فایل دلتا پکیج رو هم دانلود کنین.
      در جواب مابقی نکاتی که سوال کردید چون به هم پیوسته هستند باید بگیم که، بازی هنگام نصب بر روی کنسول پلی استیشن ۴ اول دیتای کامل بازی رو به صورت مستقیم دانلود می کنند و بعد از اون میرن سراغ دانلود دیتای آخرین آپدیت بازی، حالا اگر شما در هر مرحله بخواین که کنسول رو به لپ تاپ خود متصل کنین و از طریق نرم افزار PSX Download Helper لینک های دانلود بازی رو در بیارید، کنسول به شما لینک همون بخش رو تو برنامه PSX میده یعنی اگر کنسول در مرحله نصب دیتای اصلی یا کامل بازی باشه نرم افزار به شما لینک دانلود دیتای کامل بازی مورد نظر رو میده و اگه دیتای کامل بازی رو نصب کرده باشه لینک دیتای آخرین آپدیت بازی مورد نظر رو میده. لینک دانلود فایل دلتا پکیج هم همراه با دیتای کامل بازی در اولین پارت به شما میده.

      حالا یه موضوع برای راحتی کار شما، شما وقتی که یکبار لینک دیتا یا آپدیت بازی رو بدست بیارید (برای بدست آوردن لینک دانلود دیتای بازی یا دیتای آپدیت بازی به مقاله آموزش انتقال دیتای بازی از کامپیوتر به PS4 در گیم پاس مراجعه فرمائید) میتونین در داخل متن لینک یا فایل دانلود شده شماره CUSA رو بدست بیارید و بعد از بدست آوردن کار شما راحت است و هر بار که بازی هم آپدیت بده به راحتی از میان فایل هایی که ما در وب سایت گیم پاس براتون قرار دادین فایل های دیتای مورد نظر رو دانلود کنید.

      امیدواریم به جواب سوالتون رسیده باشید. اگر باز هم مشکلی داشتید و یا سوالی در ذهنتون بود بفرمائید تا ما در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ شما رو در همین قسمت یا ما بقی مطالب وب سایت مجله اینترنتی گیم پاس بدیم.

      با احترام

        1. ممنونیم از شما.

          ما همه تلاشمون رو برای راضی نگه داشتن شما مخاطبان انجام میدیم و بدونین که ما اول راه هستیم ولی برنامه های بسیار زیادی داریم که به مرور زمان همش در گیم پاس عملی خواهد شد.

          با احترام فراوان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن