بروزرسانی بازی های پلی استیشن 4دانلود بروزرسانی

دانلود دیتای بازی Apex Legends برای PS4

دانلود دیتای نسخه کامل و آپدیت نسخه 1.23 بازی Apex Legends برای PS4

بهترین اس اس دی
آموزش رایگان راه اندازی فروشگاه اینترنتی

بازی Apex Legends یک بازی اول شخص شوتینگ و بتل رویال ( Battle Royal ) است که کمپانی Respawn Entertainment وظیفه ساخت بازی را بر عهده داشته و توسط Electronic Art در تاریخ ۴ فوریه ۲۰۱۹ مصادف با ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ منتشر شده است.

به دلیل جریان داشتن بازی Apex Legends در دنیای بازی Titalfalls، که این بازی هم از بازی‌های ساخته شده توسط Respawn Entertainment است، جدا از داشتن سبک محبوب و ترند این روزهای صنعت بازی‌های ویدئویی، یک سبک قهرمان محور نیز در بازی گنجانیده شده است. بازی دارای قهرمانان یا هیروهای مختلف با قابلیت‌ها و قدرت‌های متفاوت است که ماجرای داستان را ۲۰ سال بعد از Titanfalls 2 دنبال می‌کنند. در این بازی بازیکنان یا پلیرها در تیم‌های ۳ نفره، شخصیت‌ها یا هیروهای مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند و ۲۰ تیم مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. همانند دیگر بازی‌های سبک بتل رویال، بازیکنان بدون هیچ گونه مهمات و سلاحی در نقشه یا Map بازی حضور پیدا می‌کنند و با پیدا کردن اسلحه‌ها و مهمات جنگی برای بازماندن به عنوان آخرین نفر تلاش می‌کنند.

شما می‌توانید فایل‌های دیتای جدیدترین آپدیت بازی Apex Legends برای ریجن‌های مختلف را در گیم پاس از طریق همین مطلب دانلود کنید و همچنین برای انتقال دیتا از طریق کامپیوتر به کنسول پلی استیشن ۴ خود می‌توانید مقاله آموزش انتقال دیتا به PS4 از طریق نرم افزار PSX Download Helper را مطالعه فرمائید. در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانید در بخش نظرات آن را با ما در میان بگذارید.

دانلود دیتای آپدیت بازی Apex Legends برای PS4

دانلود آپدیت Apex Legends نسخه ۱٫۲۳ پلی استیشن ۴ ریجن ۱ (CUSA12540):

دانلود آپدیت Apex Legends نسخه ۱٫۲۳ پلی استیشن ۴ ریجن ۲ (CUSA12552):

دانلود دیتای نسخه کامل بازی Apex Legends برای PS4:

دانلود نسخه کامل بازی Apex Legends پلی استیشن ۴ ریجن ۱ (CUSA12540):

دانلود نسخه کامل بازی Apex Legends پلی استیشن ۴ ریجن ۲ (CUSA12552):

  لانچ تریلر بازی Need for Speed Heat
5/5 ( 3 نظر )
کالکشن پائیز 98 بادی اسپینر
منبع
گیم پاس
برچسب‌ها

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن